"Jeg ser, og når øjet åbnes er alting lys."

Emilie Rose 
Intuitiv vejleder,  Tarotist. Esoterisk Astrolog, Reiki healer og Facilitator.

Emilie Rose er Intuitiv Vejleder,  Esoterisk Astrolog, Tarotist. Reiki Healer. selvudviklings ekspert og dans- og bevægelses facilitator.
Hun har i hele sit liv taget udgangspunkt i det gode i mennesket, og tror på at når vi selv ser og favner vores evner så, kan vi skabe, ændre og forvandle det vi ønsker, vælger vi at leve på livets betingelser-
Emilie Rose er stærk, omsorgfuld, intuitiv, sensitiv og empatisk.

Hun kan fornemme andres behov ved at være i stærk kontakt med sin egen intuition og kan derfor holde rummet for at andre kan udtrykke dem selv, deres følelser og være den mest sande og autentiske udgave af dem selv.

Hun har høj integritet, og er meget jordbunden og hun skaber en ærlighed og tryghed omkring hende.
Emilie SER sine klienter, deres lys, styrker og kvaliteter, og hjælper dem til at se det hun ser. 
Sammen med hende er du aldrig i tvivl om at du har værdig her i verden - og fra dét udgangspunkt, bliver det at forstå sig selv, favne sig selv og udvikle sig selv, og sit liv, en hel anden og meget lysere og mere bæredygtig rejse.

Ærlighed Åbenhed Sårbarhed Kærlighed Tillid Villighed Ansvar Vilje Overgivelse Accept

MIT "WHY"

DET HELE HANDLER OM KÆRLIGHED

På hele min rejse i livet har jeg oplevet at komme væk fra mig selv og finde vejen tilbage igen.
Altid har jeg gået mine egne veje, men jeg har haft svært ved at finde fodfæste, både i mig selv og i livet. Jeg har haft så meget vilje, og jeg har altid vidst hvilken vej det var jeg skulle, hvad jeg ville og hvad jeg gerne ville give, men jeg har ikke følt at jeg rigtigt slog til.
Som om at livet blev ved med at komme i "vejen" for mig, eller at jeg blev ved med at stå i vejen for livet.
Derfor har jeg hele mit unge og voksne liv studeret, praktiseret og gået dybt ned i arbejdet med personlig, åndelig, spirituel og menneskelig udvikling, for at forstå hvad det var jeg "missede".
Jeg har rejst verden rundt og læst utallige bøger, taget kurser, uddannelser, gået i terapi, og har praktiseret og integreret alt det jeg lærte og fik med mig hjem - i mig selv.
Jeg har levet det. Mærket det. Erfaret det. Fejlet det. Opgivet det. Startet forfra. Forstået det. Ombygget det. Brugt det. Haft success med det. Givet det videre. Undervist i det. og hjulpet andre med det.
Mistet det. Genfundet det for så at gøre det hele igen og igen.
Og på alle de rejser har jeg lært en ting som altid gik igen. Svaret ligger inde i mig selv. Og løsningen er i overgivelsen til mig selv og til forbindelsen med det store hele. 

Jeg er svaret. Det er MIG der kan ændre noget, tillade noget eller give slip på noget for at noget nyt sker. Jeg skal turde stå og gå selv. Jeg skal kunne regne med mig selv, passe på mig selv.
Men jeg kan ikke gøre det alene. Selvom det virkeligt var det jeg troede at jeg skulle, og burde.
Jeg må i stedet åbne op og være sårbar og ærlig før jeg kan lære at stole på mig selv, min intuition og på livet.

Jeg har brug for andre til at spejle mig og se de sider af mig, jeg ikke selv lige kan få øje på.
Jeg har brug for at lærer at forstå mig selv, og for at udvikle mig som menneske for at blive klar til at kunne STÅ og GÅ selv.


Og nu står jeg klar til virkeligt at give det videre.
Sætte mig selv i spil og gå vejen sammen med dem, som ligesom jeg, har brug for nogen at følges med og spejle sig i, så vi sammen kan STÅ og GÅ selv.

Det er i virkeligheden en uendelig rejse.
En uendelig rejse som jeg er uendelig nysgerrig på, for jeg vil aldrig stoppe med at vokse, lærer og udvikle mig som intuitiv vejleder, mentor og som menneske.

BAGGRUND OG UDDANNELSE


Jeg har en lang bagrung som tjener. Siden jeg var 13 år gammel har jeg arbejdet med at lærer mennesker og deres behov at kende, inden for restaurantens unikke rum. Fra strandvejen i Hellerup, Badehotel i Tisvilde, til biodynamiske koncetp restauranter på Frederiksberg, Dalle Valle i Glostrup og Grøften i Tivoli - altså, i alle sociale lag.
Jeg er uddannet danser og koreograf tilbage i 2009 fra Flow Dance Academy - og har siden da arbejdet med dans, bevægelse, kropsspog og udtryk i både mit personlige liv og mit virke.
Jeg har Reiki level 1 og 2, ved Ric Caunce i Lancaster, England.
Jeg har studeret, praktiseret og arbejdet med Tarot og intuitiv vejledning siden 2015.
Jeg er uddannet Esoterisk Astrolog til foråret 2024, ved Soffiah Akadmiet. 
Udover dette, har jeg rejst rundt i verden de sidste 10 år, for at mærke, lærer, leve, forstå og opleve livet på livets primisser.
Jeg har i 4 år arbejdet med det åndelige handlingsprogram "De 12 trin" via AA, NA og MA.